De mogelijkheden zijn tegenwoordig ongekend en iedereen van jong tot oud heeft tegenwoordig een telefoon op zak waarmee filmpjes gemaakt kunnen worden. Dat kan ook een heel handig hulpmiddel zijn bij toepassing van Lean Management in de organisatie. Niet alleen heel handig trouwens, maar vooral bijzonder leuk en inspirerend. Hoe dat werkt? Ik leg het graag uit.

Lean Management gaat over verbeteren. Beter gezegd; veranderen om te verbeteren. Laat nu eens van elke verandering een filmpje maken en deel deze met elkaar. Elke dag een verandering maakt maar liefst 365 verbeteringen per jaar, maal het aantal medewerkers in je organisatie.

Deel deze filmpjes met elkaar, bijvoorbeeld via een afgesloten Facebook-pagina of eigen intranet, en in mum van tijd zie je resultaat in je bedrijfsprocessen. En… je creëert een organisatie van humaniteit, waardering en succes! Kleine inspanningen kunnen dus tot grote resultaten leiden. Benieuwd naar meer ideeën die grote impact zullen hebben? Stuur dan een uitnodiging voor een vrijblijvend onderhoud naar yvonne@dailylean.nl.  Probeer het maar eens uit, je hebt er een hoop mee te winnen.